Molenproducten

Wat is er nu lekkerder dan je eigen gebakken brood te eten.
Vers geurend, lekker knapperig, zó uit de oven... heerlijk!

 

Molenwinkel In onze molenwinkel vindt u allerlei (natuur)producten om thuis mee aan de slag te gaan. Een groot gedeelte daarvan zijn op de molen gemalen meelproducten. Het assortiment wordt steeds groter: tarwevolkorenmeel, bloem voor zoete of hartige baksels, pannenkoekenmeel, griesmeel, spelt, zemelen enz.

Wij verkopen deze producten in de kleine pondsverpakking tot zelfs de grotere vijf kilo verpakkingen. Ook voor kruidkoekmix, korrelgist, glutenpoeder, boekweit, lijnolie en mosterd kunt u bij ons terecht. Allemaal échte molenaarsproducten. Kijk hier voor de prijslijst.

 
Wij hebben verschillende gratis recepten voor allerlei lekkernijen. Voor oliebollen bijvoorbeeld, of om zelf van die echt Drentse "knieperties" te bakken.

Probeer vooral eens ons authentieke pannenkoekenmeel.
U maakt de heerlijkste pannenkoeken.
Voor speciale gelegenheden bieden we dit meel ook aan in een fraaie linnen (geschenk)verpakking, compleet met een origineel recept. Eet smakelijk!
 
In fraaie geschenkverpakking
Voor liefhebbers van een lekker wijntje hebben we ook "Vin du Moulin". Een heerlijke Franse rode wijn. De fles is voorzien van een fraai etiket.

De molenwinkel is geopend tijdens de openingstijden van de molen: op donderdag van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. En mocht u buiten openingstijden iets nodig hebben, ook dan kunt u  in de molen terecht. Kijk hiervoor bij onze zelfbediening.